KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

İPTAL: Bireysel ve Kurumsal Başarı

Şaban Kızıldağ

25 Mayıs 2013 Cumartesi 11:00 Salon: ZEYREK SALONU

KAM “Etkin Yönetim Söyleşileri” programının yirmi dördüncüsünde, Dr. Şaban Kızıldağ’ı misafir edeceğiz. Kızıldağ “Bireysel ve Kurumsal Başarı” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Toplantı 25 Mayıs Cumartesi saat 11.00’de Zeyrek Salonu’nda başlayacaktır.

Şaban Kızıldağ, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri alanında lisans, Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek lisans ve yönetim bilimleri alanında doktora yaptı. Sakarya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde dersler verdi. 

Ulusal ve uluslararası alanda birçok makalesi ve bildirisi bulunan Kızıldağ, dört yıl bir kamu kurumunda üst düzey yönetici olarak çalıştı. Ardından“executive coaching” alanında eğitim aldı ve eğitim, iletişim, danışmanlık ve sosyo-ekonomik araştırmalar merkezi “Kareli Defteri”kurdu.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) üyesi olan Kızıldağ, Maltepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. İletişim, kültürlerarası sentez, yönetim danışmanlığı, kültür biçimlendirme, liderlik ve performans gelişimi alanlarında eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmeti sunmaya devam Dr. Şaban Kızıldağ’ınMedya Çocukları, Dersaadetten İstanbul’a Eminönü Ailesi,  Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılır, Genel İletişim, Asırlar Boyunca Eminönü, Yerçekimine Karşı Temel Bilgiler, Yöneticiliğin Temel Haritasıadlı kitapları bulunmaktadır.


*Toplantı, herkese açık olup Bilim ve Sanat Vakfı’nın Zeyrek Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22/ 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr

http://www.facebook.com/bsv.kam

https://twitter.com/BSVKAM

 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.