KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Ticari Girişimcilikten Uluslararası Sosyal Girişimciliğe Uzanan Yol

Muzaffer Çilek

28 Aralık 2013 Cumartesi 14:00 Salon: ZEYREK SALONU

KAM Etkin Yönetim Söyleşilerinin yirmi dördüncüsünde Çilek Mobilya Genel Müdürü ve Bosna-Hersek Bursa Fahri Konsolosu Muzaffer Çilek’i misafir ediyoruz. Çilek, hem Çilek Mobilya tecrübesini hem de Bosna-Hersek Fahri Konsolosu olarak ikili ilişkilerde ve sivil toplum alanında edindiği tecrübeleri paylaşacak. Toplantı, 28 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’te Zeyrek salonunda başlayacak.

Muzaffer Çilek, profesyonel iş hayatına mobilya sektöründe başladı. 1995 yılında tasarım odaklı bir firma olarak kurduğu Çilek Mobilya bünyesinde üretimden satışa ihracattan pazarlamaya kadar işin her safhasında bulundu. Çilek, halen Çilek Mobilya’nın Kurucu Ortağı ve Genel Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Germany GmbH, Çilek U.S.A. Inc., Çilek Japan ve Çilek Bosnia Doo şirketlerinin de hissedarı ve yönetim kurulu üyesidir. 2010 yılında Bosna-Hersek Bursa Fahri Konsolosluğu görevine atanmıştır. Bosna-Hersek ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra Bosna’nın ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına fayda sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Muzaffer Çilek; Bosna-Hersek ile Türkiye Arasında İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV)’nı kurmuş olup halen bu vakfın başkanlığını yapmaktadır. Son olarak 2013 yılı Ocak ayında T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Yurtdışı Vatandaşları Danışma Kurulu Üyeliği görevini de üstlenen Çilek, 10 yılı aşkın bir süredir Çilek Aile Vakfı’nın da çalışmalarını yürütmektedir. 

 
*Toplantı, herkese açık olup Bilim ve Sanat Vakfı’nın Şakir Kocabaş salonunda gerçekleştirilecektir.

 

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

http://www.facebook.com/bsv.kam

https://twitter.com/BSVKAM   

 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.