Bülten 95. sayı çıktı!

27 Şubat 2018 Salı

Merhaba,

Bülten 95 ile huzurlarınızdayız. Bu sayıda Eylül-Aralık 2017 tarihleri arasında merkezlerin yürüttükleri faaliyetlerin ve güz döneminde Bilim ve Sanat Vakfında ev sahipliğini yaptığımız programların değerlendirmelerini bulabilirsiniz.

Bu aylarda alışılageldiği üzere BSV’de birçok verimli sempozyum, panel ve yuvarlak masa toplantısı gerçekleşti. Bunların yanı sıra Divan, TALİD, Hayal Perdesi gibi süreli yayınların hazırlığı sürdü. Bunlar ve dönem zarfında öne çıkan programlar, yeni başlayan ve devam eden projeler, süreli yayınlar, kitaplar, seminerler ve Kademe programı hakkındaki bilgiler mutat olduğu üzere Bülten’in Havadis bölümünde sıralandı.

Bu sayıdaki mola sayfalarımızda Falih Rıfkı’nın Zeytindağı kitabında Türk milletinin Avrupa’sını anlatan kısa ama iğneleyici metnini, Orhan Seyfi Orhon’un yitip giden Türk evine ağıtını, son olarak da Yahya Kemal’in Türk milletinin ölüleriyle yaşayan bir millet olduğu sözünü hatırlatan İsmail Hakkı’nın Türk ruhunu ve harsını kabristandan diriltme çabasını okuyabilirsiniz.

Yayın ekibi olarak heyecanla hazırladığımız bülteni beğeninize sunuyoruz.

Yeni mevsimlerde güzel haberlerle buluşmak umuduyla.

Hayırda kalın.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.