KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

İslami Finansın Temel İlkeleri ve Bazı Ürün Uygulamaları

Sabri Ulus

22 Şubat 2014 Cumartesi 15:00 Salon: ARAŞTIRMA II SALONU

KAM “İktisat Konuşmaları” toplantı dizisinin on birincisinde, Bank İslam Brunei Darussalam’ın Hazine ve Piyasalardan Sorumlu Direktörü ve Fajr Capital’ın Uluslararası Direktörü Sabri Ulus’u “İslami Finansın Temel İlkeleri ve Bazı Ürün Uygulamaları” başlıklı sunumu için misafir edeceğiz. Toplantı, 22 Şubat Cumartesi saat 15:00’te Araştırma II salonunda başlayacak.

Sabri Ulus, Bank İslam Brunei Darussalam’ın hazine ve piyasalardan sorumlu direktörü ve aynı zamanda Fajr Capital’ın uluslararası direktörü olarak görev yapmaktadır. On yılı aşkın bir süredir İslami finansal hizmet odaklı olarak küresel piyasalarda hazine ve risk yönetimi üzerinde yoğunlaşan Ulus, bundan önce Türkiye Finans Katılım Bankası’nın hazine direktörü olarak çalışmıştır. Daha önceki dönemlerde de UBS AG Londra’da İslami finans direktörü, HSBC Amanah’da hazine ve risk yönetim uzmanı olarak görev yapmıştır. Sabri Ulus, Konya Selçuk Üniversitesi’nde muhasebe, iktisat, kamu yönetimi, istatistik ve ticaret hukuk alanlarında öğrenim görmüştür.   

Sabri Ulus'un konu ile ilgili daha evvel hazırladığı bir sunuma şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.bisav.org.tr/userfiles/pdf/Islamic%20Finance%20Presentation%20(Feb_%202014).pdf

 

*Toplantı, herkese açık olup Bilim ve Sanat Vakfı’nın Araştırma II salonunda gerçekleştirilecektir.

 

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

http://www.facebook.com/bsv.kam

https://twitter.com/BSVKAM   

 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.