KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

The Experience of Morsi Administrtation in Egypt: Lesson and Implications

Ahmed Al-Nashar

21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi Ortadoğu Konuşmaları toplantı dizisinin Mayıs toplantısında Ahmed Al-Nashar’ı misafir edecek. Nashar, Mursi dönemi Mısır siyasetine dair tecrübe ve değerlendirmelerini paylaşacağı “The Experience of Morsi Administrtation in Egypt: Lesson and Implications” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Toplantı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de Şakir Salonu’nda başlayacak.

Ahmed Al-Nashar, lisans derecesini 1999 yılında Kahire Amerikan Üniversitesi’nden işletme ve uluslararası ilişkiler alanında almıştır. Yüksek lisans derecesini İstanbul Şehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden almıştır. Walden Üniversitesi ve Heriott Watt Üniversitesi’nde yönetim ve liderlik üzerine çeşitli programlara katılmıştır. Mısır, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’de eğitim üzerine çeşitli projelerin koordinatörlüğünü yürütmüştür. 2012’den 2013 Temmuz ayına kadar Muhammed Mursi’nin çalışma ekibinde yer almıştır.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.