KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Türkiye'de Ticaret Odalarının KOBİ'ler merkezinde Yeniden Yapılandırılması

Selim Süleyman

14 Mayıs 2016 Cumartesi 17:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi Kalkınmayı Yeniden Düşünmek toplantı serisinin Mayıs ayı toplantısında Selim Süleyman “Türkiye'de Ticaret Odalarının KOBİ'ler merkezinde Yeniden Yapılandırılması ” başlıklı bir sunum yapacak. Toplantı 14 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de İdari Kat Toplantı Salonunda yer alacak.

Selim Süleyman, lisans derecesini 2005 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden, yüksek lisans derecesini 2007 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Ticaret Bölümü’nden almıştır. Doktora derecesini 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Anabilim Dalı’ndan “Merkez Bankası Para Politikalarının Kredi kanalıyla KOBİ’lerin Bilançolarına etkisi” başlıklı teziyle alan Süleyman, 2006 yılından bu yana İstanbul Ticaret Odası’nda çalışmaktadır. Girişimcilik ve KOBİ’ler üzerine pek çok proje ve eğitim çalışmalarında yer alan Süleyman, halen İstanbul Ticaret Odası Başkanlık ve Genel Sekreterlik Koordinatörü olarak çalışmakta ve Halk Bankası’nda KOBİ ve Girişimcilik Uzmanı olarak yer almaktadır.

 

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: 
kam@bisav.org.tr  

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.