KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Yönetmek Ne Etmektir?

Mustafa Özel

16 Nisan 2016 Cumartesi 14:00 Salon: ZEYREK SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi Etkin Yönetim Söyleşileri’nin Nisan ayı toplantısında Dr. Mustafa Özel’le yeni çıkan kitabı Yöneticilik Dersleri (Küre Yayınları, 2016) üzerine bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Toplantı 16 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’de Zeyrek  Salonu’nda başlayacak.

Mustafa Özel, Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden 1980 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nden yüksek lisans (1991) ve doktora (1998) derecelerini aldı. Bankacılık, dış ticaret ve sanayi sektörlerinde yönetici ve danışman olarak çalışan Mustafa Özel, Bilim ve Sanat Vakfı’nın kurucu başkanlığını yaptı.  Anlayış, Dergâh, İslâm, İzlenim, İktisat ve İş Dünyası, Yedi İklim, İktisat ve İş Dünyası, Dîvân İlmî Araştırmalar dergilerinde yazı ve çevirileri yayınlandı. Piyasa Düşmanı Kapitalizm; Amerikan Yüzyılının Sonu; Birey, Burjuva ve Zengin; İstikbal Köklerdedir; Yöneticilik Dersleri; Etkili Yönetici başlıklı çalışmaları bulunan Özel, halen İstanbul Şehir Üniversitesi İşletme Bölümü öğretim üyesidir.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.