2022 Güz Seminerleri Başlıyor!

21 Ekim 2022 Cuma

Bilim ve Sanat Vakfı’nın geleneksel hâle gelen seminerlerinin 66. dönemi 3 Kasım 2022 tarihinde başlıyor. Bu dönemki seminer programında, bilim, felsefe, kültür, hafıza, siyaset, sosyoloji, şehir, iktisat, edebiyat, tarih, yöntem, mimari, müzik ve fotoğraf gibi farklı disiplinlerden birçok seminer yer alacak.

3 – 26 Kasım arasında gerçekleştireceğimiz 2022 Güz seminerlerinin bir kısmı Vefa, Zeyrek ve Şakir Kocabaş Salonlarında yüz yüze, diğerleri ise Çevrimiçi olarak planlanmıştır. Çevrimiçi yapılacağı belirtilen seminerlerimiz, kayıt yaptıran katılımcılara bağlantı gönderilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir.

Seminerlere ilk defa kayıt yaptıracaklar 21 – 2 Kasım 2022 tarihleri arasında aşağıda yer alan katılımcı kayıt formunu doldurup, seminer seçimlerini yapabilirler. Katılımcı kayıt formu için lütfen tıklayınız.

Önceki dönemlerde Bilim ve Sanat Vakfı Seminer Programından seminer seçmiş veya kayıtlarını güncellemiş olanlar, 2022 Güz Seminer Programına kayıtlarını 21 – 2 Kasım 2022 tarihleri arasında, sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresi ve şifreleriyle giriş yaparak “Seminer Seçimi” sekmesinden seminerlerini seçebilirler. Seminer seçimi için lütfen tıklayınız.

 

KAYIT TARİHİ: 21– 2 Kasım 2022

SEMİNER BAŞLANGICI: 3 Kasım 2022

SEMİNER BİTİŞİ:  26 Kasım 2022

SEMİNER SÜRESİ: 4 Hafta

 

2022 Güz Dönemi Kitapçığı için tıklayınız.

2022 Güz Dönemi Çizelgesi için tıklayınız.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.