SAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Sanat ve Politika

Feyyaz Yaman

30 Mayıs 2013 Perşembe 18:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi'nin düzenlediği "Sanat Tarihine [Mümkün] Bakışlar" program dizisinin on dördüncüsü 30 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. 

“Sanat ve Politika” başlıklı bu toplantıda Feyyaz Yaman ile neo liberal dünya kültür politikaları çerçevesinde değişen sanat, piyasa, siyaset ve gelenek ilişkilerine eleştirel bir bakış üzerine konuşacağız.

Sanat Tarihine [Mümkün] Bakışlar - 14

Sanat ve Politika

Feyyaz Yaman*

30 Mayıs 2013 Perşembe

18.00 

Şakir Kocabaş Salonu

Düzenleyen: Zeynep Gökgöz

*1950 Adapazarı doğumlu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi yüksek lisans mezunu olan Yaman, 1978'de Atelye Alaturka’yı, 2000 yılında Karşı Sanat Çalışmaları’ nı kurdu. Feyyaz Yaman, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mezunları Derneği “Güzel” kurucu yönetim kurulu üyesi olup Uluslar arası Plastik Sanatlar Derneği'nin yönetim kurulu üyeliği yapmıştır ( 2002- 2005). Diğer üyelikleri ise Tarih Vakfı Mütevelli Heyeti, İnsan Yerleşimleri Derneği yönetim kurulu ile Tüyap Sanat Fuarı danışma kurulu üyelikleridir. Yaman, sanat, sanat kuramı, felsefe ve tarih alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.