SAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Öznel Deneyim Mekânı Olarak Biyolojik Hafıza: Hafızanın Bilinç ve Benlikle İlişkisi

Eyüp Süzgün

20 Ekim 2012 Cumartesi 18:00 Salon: ZEYREK SALONU

Sanat Araştırmaları Merkezi, Ekim ayında yeni bir konuşma dizisi başlatıyor. SanatHafıza başlıklı bu program dizisinde sanatın hafıza ile kurduğu ilişkinin irdelenmesi hedefleniyor.

Dizinin ilk oturumunda Bilim ve Sanat Vakfı Medeniyet Araştırmaları Merkezi’nden Eyüp Süzgün’ü misafir ediyoruz. Süzgün ile “Öznel Deneyim Mekânı Olarak Biyolojik Hafıza: Hafızanın Bilinç ve Benlikle İlişkisi” üzerine konuşacağız.

SanatHafıza 1

Öznel Deneyim Mekânı Olarak Biyolojik Hafıza: Hafızanın Bilinç ve Benlikle İlişkisi

Eyüp Süzgün*

20 Ekim 2012 Cumartesi

18.00

Zeyrek Salonu

 

* Baskil’de doğdu. 2002’de İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Bilim Dalı’nda hazırladığı “John Searle’ün Bilinç Teorisi” başlıklı tezle 2009 yılında yüksek lisansını tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde “İndirgemeci Olmayan Ben Merkezli Bir Bilinç Yaklaşımı” konulu doktora çalışmasını sürdüren Süzgün, Bilim ve Sanat Vakfı Medeniyet Araştırmaları Merkezi’nin yardımcı koordinatörüdür.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.