2022 Bahar Seminerleri Başlıyor!

23 Şubat 2022 Çarşamba

Bilim ve Sanat Vakfı’nın geleneksel hâle gelen seminerlerinin 65. dönemi 5 Mart 2022 tarihinde başlıyor. Bu dönemki seminer programında, iktisat, edebiyat, tarih, siyaset, bilim, İslâm hukuku, sinema, fotoğrafçılık, bilim, medya, dijitalleşme, çevre etiği ve ekoloji gibi farklı disiplinlerden birçok seminer yer alacak.

5 - 30 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 2022 Bahar seminerlerimizin bir kısmını Vefa ve Zeyrek Salonu’nda yüz yüze, diğer kısmını ise çevrimiçi takip edilebilecek şekilde planladık. Çevrimiçi yapılacağı belirtilen seminerlerimiz, kayıt yaptıran katılımcılara bağlantı gönderilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir.

Seminerlere ilk defa kayıt yaptıracaklar 26 Şubat – 4 Mart 2022 tarihlerinde aşağıda yer alan katılımcı kayıt formunu doldurup, seminer seçimlerini yapabilirler. Katılımcı kayıt formu için lütfen tıklayınız.

Önceki dönemlerde Bilim ve Sanat Vakfı Seminer Programından seminer seçmiş veya kayıtlarını güncellemiş olanlar, 2022 Bahar Seminer Programına kayıtlarını 26 Şubat – 4 Mart 2022 tarihleri arasında, sistemimizde kayıtlı olan
e-posta adresi ve şifreleriyle giriş yaparak “Seminer Seçimi” sekmesinden seminerlerini seçebilirler. Seminer seçimi için lütfen tıklayınız.

 

 

KAYIT TARİHİ: 26 Şubat – 4 Mart 2022

SEMİNER BAŞLANGICI: 5 Mart 2022

SEMİNER BİTİŞİ:  30 Mart 2022

SEMİNER SÜRESİ: 4 Hafta

 

2022 Bahar Dönemi Kitapçığı için tıklayınız.

2022 Bahar Dönemi Çizelgesi için tıklayınız.

EDITOR'S CHOICE

SEMINARS

As the most traditonal activity of BISAV, the courses take place in every fall and spring of a year.

MORE INFO


FOLLOW US

Add your e-mail address here to be informed about our programs (seminars, symposiums, panels, etc.).