KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Merhamet Devrimi

Alperen Manisalıgil

2 Temmuz 2016 Cumartesi 17:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi, Özel Etkinlik konuşma dizisi çerçevesinde Alperen Manisalıgil’i misafir edecek. Manisalıgil, Prof. Dr. Kemal Sayar’la birlikte kaleme aldıkları Merhamet Devrimi kitabı üzerine bir sunum yapacak. Toplantı 2 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’de Şakir Kocabaş Salonu’nda başlayacak.

Alperen Manisalıgil, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında yüksek lisans derecesini Sabancı Üniversitesi MBA programından aldı. 2011 yılında başladığı Case Western Reserve Üniversitesi’nin Örgütsel Davranış doktora programında halen araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve işletme alanında dersler vermektedir. Kemal Sayar ile beraber yazdığı Merhamet Devrimi kitabının yanı sıra, işletme iletişimi, iyiliksever liderlik ve işletme eğitimi gibi konularda uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri ile zihinsel zaman yolculuğu ve bilim felsefesi gibi konularda uluslararası konferanslarda bildirileri bulunmaktadır.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: 
kam@bisav.org.tr  

 

 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.