KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Mesleğin Dönüşümü: Hekimler ve Avukatlar

Elyesa Koytak

24 Eylül 2022 Cumartesi 15:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi, Eylül ayının Kitap-Makale programının konuğu Elyesa Koytak olacak. Koytak, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Sosyoloji Bölümü’nde tamamladığı  “Mesleğin Dönüşümü: Hekimler ve Avukatlar" başlıklı tezi/kitabı üzerine bir sunum gerçekleştirecek. Toplantı, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 15.00’de Şakir Kocabaş Salonu’nda başlayacaktır.

Elyesa Koytak, 1989 İstanbul. Galatasaray Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans tezini yazdı. Haziran 2022'de İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı'nda "Mesleğin Dönüşümü: Hekimler ve Avukatlar" adlı doktora tezini savundu. Sosyolojik çalışmalarının odağında meslekler, sosyal tabakalaşma ve hareketlilik, tıp, hukuk ve edebiyat sosyolojisi yer alıyor. Uluslararası Sosyoloji Derneği ve RC 52 Sociology of Professional Groups Araştırma Grubu üyesidir. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Şakir Kocabaş Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 1065-1066
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

 

İLGİLİ YUVARLAKMASALAR

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.