KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Yaşlılar Ne Kadar Mutlu? Avrupa ve Türkiye'de Yaşlıların Yaşam Memnuniyeti

Ümmügülsüm Aysan

7 Nisan 2018 Cumartesi 16:00 Salon: ARAŞTIRMA II SALONU

KAM Tezat: Ümmügülsüm Aysan: Yaşlılar Ne Kadar Mutlu? Avrupa ve Türkiye'de Yaşlıların Yaşam Memnuniyeti//7 Nisan Cumartesi// 16: 00

Küresel Araştırmalar Merkezi Tezat toplantı dizisinin bu ayki konuğu Ümmügülsüm Aysan. Aysan, 2014-17 tarihlerinde arasında İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde tamamladığı doktora tezi çerçevesinde bir sunum gerçekleştirecek. Toplantı, 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 16.00’da Araştırma II Salonu’nda başlayacaktır.

Ümmügülsüm Aysan, İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır. Aysan lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden, yüksek lisans derecesini ise Brock University İşletme bölümünden almıştır. 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde doktorasını tamamlayan Aysan'ın  temel ilgi alanları sosyal politika, yaşlanma, yaşam memnuniyeti ve mutluluk konularını kapsamaktadır. Akademik çalışmaları Economia&Lavoro, Psych, Springer gibi saygın dergi ve yayınevleri tarafından yayımlanmıştır.

 

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Araştırma II Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 1065-1066
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

  

İLGİLİ YUVARLAKMASALAR

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.