KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

İslam İktisat Düşüncesi: Birikim ve Yönelim

Sercan Karadoğan

20 Mayıs 2017 Cumartesi 12:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

KAM Kitap-Makale: İslam İktisat Düşüncesi: Birikim ve Yönelim//20 Mayıs Cumartesi// 12:00

Mayıs ayı “Kitap-Makale” toplantı dizisi çerçevesinde konuğumuz Sercan Karadoğan olacak. Karadoğan, editörlüğünü bizzat kendisinin üstelendiği “İslam İktisat Düşüncesi: Birikim ve Yönelim” kitabı üzerine bir sunum gerçekleştirecektir. Toplantı, 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 12.00’de Şakir Kocabaş salonunda başlayacaktır.

Sercan Karadoğan, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Lisans programını 2011’de tamamladı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politik yüksek lisansına başladı. 2013 yılında Sosyalist Ekonomilerde Hesap Tartışması başlıklı tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Aynı yıl içerisinde “İslam Ekonomisi: Tanım ve Metodoloji Üzerine” adlı kitabın yayın işlerini, editörlüğünü ve çevirisini gerçekleştirdi. Çeşitli vakıf ve araştırma kuruluşlarında araştırmacı olarak çalıştı. Bir dönem üniversitede araştırma görevlisi olarak da çalışan Karadoğan, hâlihazırda Marmara Üniversitesi’nde doktora tezini devam ettirmektedir. İslam ekonomisi çalışmaları için özel olarak kurulan Maruf Vakfı bünyesinde aktif bir şekilde İslam Ekonomisi’ne dair araştırmaları ve çalışmalarını sürdürmektedir.

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Şakir Kocabaş Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 1065-1066
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

  

İLGİLİ YUVARLAKMASALAR

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.