KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Umut ve Endişe Arasında: Amerika’daki Türk Ailelerde Ebeveyn-Ergen Çocuk İlişkileri

Aslıhan Nişancı

18 Mart 2017 Cumartesi 17:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Mart ayının ikinci  “Tezat” toplantı dizisi çerçevesinde 29 Mayıs Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde öğretim görevlisi Dr. Aslıhan Nişancıyı misafir edeceğiz. Nişancı, 2016 yılında tamamladığı “Amerika’da Yaşayan Türk Gençlerinin Adaptasyon Deneyiminin ve Psikolojilerinin Aile Merkezli Olarak İncelenmesi” başlıklı doktora tezi üzerine bir sunum gerçekleştirecektir. Toplantı, 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 17.00’de Şakir Kocabaş salonunda başlayacaktır.

Aslıhan Nişancı, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Sosyoloji bölümlerinden 2004 yılında mezun oldu. 2007 yılında bitirdiği Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümündeki yüksek lisansının ardından Chicago Illinois Üniversitesi’nde sosyal hizmetler yüksek lisansını tamamladı. Aynı üniversitede ve aynı bölümde doktora derecesini 2016 yılında aldı. Nişancı, sosyal hizmet uzmanı olarak pek çok kurumda çalışmıştır. Halen 29 Mayıs Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Nişancı’nın ilgi alanları, engellilerle sosyal hizmet, göçmen aileler, kültüre duyarlı sosyal hizmet ve Türkiye’de sosyal refah politikalarıdır.

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Şakir Kocabaş salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

  

İLGİLİ YUVARLAKMASALAR

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.